BTW verhoging / tariefaanpassingen / kies voor het gemak van een haarabonnement

Afgelopen jaar zijn wij helaas geconfronteerd met meerder prijsverhogingen, daarnaast is er een nieuwe cao in werking getreden per 1 mei jl. waarin 2 loonsverhogingen zijn opgenomen. Dit hebben wij tot nu toe niet doorberekend.
Per 2 januari 2019 zijn we genoodzaakt een gedeelte van deze stijgingen door te berekenen in onze behandelprijzen. Daarnaast is het BTW tarief door de overheid verhoogd van 6% naar 9%, dat eveneens impact heeft op de behandelprijzen van onze stylisten.

Wellicht nu een goed moment om te kiezen voor het voordelig haarabonnement van HBMP !
Er zit vaak een paar weken tussen het moment dat je graag naar de kapper zou willen gaan, en je daadwerkelijk gaat. Met een haarabonnement op maat hoef je je knip- of kleurbehandeling niet meer uit te stellen. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt naar de kapper. Wassen, knippen, verven, het haarabonnement is naar wens in te richten. Zo zie je er altijd verzorgd uit.

Betaalbare luxe
Altijd de juiste coupe, een perfecte kleur en je haar in optimale conditie. Dát is wat het haarabonnement van Hair & Beauty MP je biedt. Laat je haar en jezelf stralen. Geef je haar de VIP behandeling die het verdient. Iedere keer weer.

Gemak
Kies ook voor het gemak van een haarabonnement bij Hair & Beauty MP. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, bel 0475-329616.

Terug naar overzicht