Meest gestelde vragen

Kan ik het haarwerk zelf wassen?

Een haarwerk kun je goed zelf wassen. Nadat je een haarwerk hebt uitgezocht, bieden we je kosteloos een persoonlijke begeleiding voor het omgaan met je haarwerk. We zorgen ervoor dat je het thuis goed kunt verzorgen.

Indien gewenst bieden wij een haarwerkenservice aan. Wij wassen, verzorgen en brengen je haarwerk in model. In alle rust kun je wachten tot het klaar is. Als je twee haarwerken hebt, haal je deze na de behandeling weer op.

 

Kan een haarwerk geknipt worden?

Elk haarwerk is maatwerk. Als de haren te lang zijn, of het model niet helemaal goed is, zorgt Haarwerken MP ervoor dat het haar geknipt wordt zoals jij dat graag wil.

 

Krijgt mijn hoofdhuid wel voldoende lucht?

Elk haarwerk is zo ingeknoopt zodat alle haren voldoende lucht krijgen. Je hoeft niet bang te zijn dat je eigen haar of hoofdhuid verstikt. Je eigen haar krijgt dus alle kans om te groeien.

 

Neem ik het haarwerk direct mee naar huis?

Als je een haarwerk hebt uitgezocht, maar nog niet direct nodig hebt, kun je het bij ons laten. Op het moment dat al je haren uitvallen, zorgt Haarwerken MP voor een afspraak binnen 24 uur. In spoedgevallen is levering buiten onze reguliere salonuren mogelijk. Vervolgens zorgt Haarwerken MP ervoor dat het haarwerk een passend haarwerk wordt, zodat jij vol vertrouwen over straat kunt gaan.

 

Hoe werkt het met de verzekeringsdeclaratie?

Haarwerken MP ontzorgt jou in het werk dat naar de zorgverzekeraar moet. Wij hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Iedereen met een medische indicatie heeft recht op een basisvergoeding van de zorgverzekeraar, namelijk 457,50 euro (per 1 januari 2022). Vaak krijg je met een aanvullende verzekering een extra vergoeding. Het gedeelte dat niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar, reken je af zodra het haarwerk mee naar huis gaat.

Terug naar Overzicht