Kies voor het gemak van een haarabonnement

De zomer loopt ten einde, de vakantieperiode is voorbij. Vaak lijdt je haar onder alle zomerse invloeden. Geef je haar een boost en houd het in optimale conditie dit najaar. Hoe? Het haarabonnement van Hair & Beauty MP biedt de oplossing. Voor een vast laag bedrag per maand is uitstel van je kappersbezoek niet nodig. Zo zit je haar altijd goed.

Er zit vaak een paar weken tussen het moment dat je graag naar de kapper zou willen gaan, en je daadwerkelijk gaat. Met een haarabonnement op maat hoef je je knip- of kleurbehandeling niet meer uit te stellen. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt naar de kapper. Wassen, knippen, verven, het haarabonnement is naar wens in te richten. Zo zie je er altijd verzorgd uit.

Betaalbare luxe
Altijd de juiste coupe, een perfecte kleur en je haar in optimale conditie. Dát is wat het haarabonnement van Hair & Beauty MP je biedt. Laat je haar en jezelf stralen. Geef je haar de VIP behandeling die het verdient. Iedere keer weer.

Gemak
Kies ook voor het gemak van een haarabonnement bij Hair & Beauty MP. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, bel 0475-329616.

Terug naar overzicht