Vanaf 11 mei zijn we weer open, maak telefonisch uw afspraak

We gaan weer open aanstaande maandag 11 mei

We zijn voorbereid onze salon is helemaal Corona proof conform het protocol van de kappersbond om zo op een verantwoorde manier weer mooi haar te mogen maken.  We werken alleen op afspraak, dit kan alleen telefonisch. Tijdelijk t/m 6 juni hanteren wij ruime openingstijden en wel maandag t/m vrijdag van 8.00 – 20.00 uur en zaterdag tot 18.00 uur. Belangrijk om bij het maken van een afspraak duidelijk aan te geven welke behandeling(en) u graag zou willen, zodat we zo snel mogelijk iedereen weer blij kunnen maken. Conform de richtlijnen is een afspraak niet mogelijk indien u griepachtige en/of verkoudheidsklachten heeft.

U kunt nu al telefonisch een afspraak maken!           0475-329616  

Een afspraak maken is nu al mogelijk, dat kan t/m zaterdag 9 mei telefonisch tussen 10.00 – 14.00 uur. Online afspraken maken is voorlopig niet mogelijk. Vanaf 11 mei is een afspraak maken mogelijk tijdens de dan geldende openingstijden.

Leuk nieuws!

We hebben niet stil gezeten afgelopen weken. We hebben diversen online trainingen gevolgd om straks weer vol nieuwe ideeën aan de slag te kunnen gaan. Er zijn special voor onze klanten leuke foto’s en filmpjes gemaakt met tips voor thuis. Deze zijn te vinden op facebook en instagram. De salon is onderhanden genomen. Alle kastjes, materialen en wat er ook maar te poetsen viel, ziet er weer piek en bello uit. En de bar heeft een nieuw sfeertje gekregen.

Informatie haarwerken:

Ook voor informatie, aanmeten en onderhoud van uw haarwerk, kunt u weer vanaf 11 mei bij ons terecht. Ook hier maak telefonisch een afspraak met een van onze haarwerkspecialisten.

Wij hopen jullie snel weer persoonlijke te begroeten in onze salon, blijf gezond en zorg goed voor elkaar! Warme groet, Marijke Paradiek / Team Hair and Beauty MP.

Terug naar overzicht