Marijke Paradiek logo

Dun haar

Veel mannen krijgen ermee te maken: haar dat dunner wordt. Bij mannen bestaat er een natuurlijk verloop van steeds dunner worden van het haar of een terugtrekkende haarlijn. Het gaat hierbij om Alopecia Androgenetica. Dat is de erfelijke vorm van haaruitval. Bijna elke man krijgt hier vroeg of laat last van.

Dunner wordend haar is ingrijpend en kan zorgen voor minder zelfvertrouwen. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag met een advies. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Van een volledig op maat gemaakt haarstuk of haarwerk tot aan speciale haarproducten. Ook als je slechts op één plek dun haar hebt, is een heren haarstukje een goede oplossing.

Kaalheid

De kans op kaalheid neemt toe met de leeftijd. Erfelijkheid speelt hierbij een grote rol. Kaalheid wordt geassocieerd met de mannelijke geslachtshormonen androgenen, die de haargroei reguleren. De groeicyclus van de haartjes verzwakken met als gevolg dunner haar. Uiteindelijk stopt de cyclus met kaalheid als resultaat.

Het begint vaak bij kaalheid op de kruin en bij de slapen. Dunner wordend haar, terugtrekkende inhammen, gedeeltelijke of volledige kaalheid zijn vormen van kaalheid. Voor elke vorm van kaalheid is er een oplossing. Voor een sterk terugtrekkende haargrens of kale plekken op het hoofd, is een gedeeltelijk haarwerk de beste oplossing. Heb je last van volledige kaalheid? Dan is een volledig haarwerk vaak de beste oplossing. Bij MP Haarwerken geven we je hierover passend advies. Zo helpen we je snel aan een volle haardos.

Inhammen

Als je ouder wordt, trekt de haargrens zich langzaam terug. Door haaruitval ontstaan inhammen. Inhammen bij mannen zijn een bekend probleem. Inhammen ontstaan door beginnend haaruitval. Bij mannen is dit vaak een natuurlijk proces, dat wordt veroorzaakt door het ouder worden. Erfelijke kaalheid, stress, hormonen en voeding zijn bekende oorzaken.

Als je last hebt van inhammen, dan kan dit gevolgen hebben voor je zelfvertrouwen. Veel mensen worden onzeker en proberen hun inhammen zo lang mogelijk te verbergen. Wil je weer zelfverzekerd over straat kunnen? Maak je haarprobleem dan bespreekbaar. Samen zoeken we naar een oplossing.

Deel deze pagina