Onze recensies

Eveline Bloem

- haarwerken

In een woord geweldig! Ik pas totaal niet in zo’n chique zaak maar Marijke Paradiek is zo ontwapenend dat ik me gelijk op m’n gemak voelde. Voor komende kaalheid een haarstuk uitgezocht en toen ik m kwam halen was het eigenlijk enkel pret, ontspannend maar ook deskundig advies en ondertussen quasi ontspannen m’n haarstuk knippen in een warrig model dat bij mij hoort. Echt.. ik ben er heel blij mee! Dit is een goede dag voor mij!

Marijke:

Super dank voor je lieve woorden!

Angèle

- kapsalon

Ik kom al 9 jaar met veel plezier in deze salon. Altijd vriendelijk en vakkundig qua advies. Samen overleggen we altijd mijn coupe en kleur zolang totdat ik tevreden ben. Als er iets niet goed is wordt dit altijd tot mijn volle tevredenheid opgelost. Service staat op nr 1.

Chapeau voor jullie en ik kan het iedereen aanraden eens een bezoekje te brengen aan deze salon.

Marijke:

Dankjewel Angèle!

Lilian

- kapsalon

Super gastvrij en goede uitleg en tips voor de verzorging van het haar van onze dochter.

Marijke:

Dankjewel Lilian!

Helma

- haarwerken

Als je haar maar goed zit, is een bekend gezegde. Maar wat als je weinig of geen haren hebt?

Ik heb het over vrouwen. Meestal is dit het gevolg van een ziekte. Op zich al erg om ziek te zijn natuurlijk. En als gevolg daarvan geen of weinig haren, al helemaal triest.
Ik spreek uit ervaring en ging naar Marijke Paradiek. Een prachtige salon met een apart gedeelte voor haarwerken. Ik had meteen het volste vertrouwen in haar. Eerst een intake gesprek en een week later kreeg ik mijn haarwerkje van echt haar! Precies wat bij mij past, de kleur, mooi in model geknipt en niet te zien dat het niet mijn eigen haren zijn. Mijn kinderen en 4 kritische zussen vinden het allemaal prachtig.

Begrijpelijk hangt er een prijskaartje aan maar wat is het dat waard, ik zou het niet meer willen missen.

Tiny

- haarwerken

Met het probleem Alopecia naar MP gegaan voor een oplossing. Wat een begripvol en goed advies heb ik er van Marijke gekregen. Ik voel me weer helemaal happy.

Dank je wel voor alle aandacht.

Alntali Ntina

- kapsalon

I am a very happy customer! Professional attitude, excellent environment and the result was more than satisfying. I totally recommend it. They made my day! Dankjewel allemaal.

Marijke:

Thank you Alntali!

Melissa Schepers

- kapsalon

Mijn haar laten verven door Kim en het af laten stylen door Lisa! Super gedaan! Ben blij met mijn nieuwe kapsel.

Marijke:

Zo fijn om te horen dat je blij bent! Leuk dat je er was.

Marianka Pluijm

- kapsalon

De kappers weten precies welke coup je het beste staat. Haarverven is ook op je persoonlijkheid afgestemd. Ik ben er zeer tevreden over en producten zijn ook uitstekend. Echt een aanrader!

Marijke:

Wij vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dank u wel!

Eveline

- haarwerken

Wat een ongelofelijk fijne ervaring om bij Marijke mijn haarstuk te halen. Zo relaxed en ontspannen, vriendin mee, lachen , klein traantje en vooral goede uitleg, haarstuk geknipt in mijn warrige stijl.. als je niet beter wist zou je denken: die heeft een goede hairday!! Marijke, heel erg bedankt voor je kundig advies, steun en relaxte sfeer waardoor dit een zeer positieve ervaring is geworden! En owww yeah ben echt heel blij!!