Haarwerken MP

Samen gaan we op zoek naar een oplossing op maat bij verlies van haar volgens de nieuwste haartrends. Aandacht en zorg door een van onze vaste medewerkers horen hierbij. We willen jou graag weer in de kracht van jezelf zetten. Ons werk wordt vergoed door alle zorgverzekeraars.

Jezelf zijn en blijven, dat is belangrijk!

Interesse in een haarwerk, maak een afspraak met een van onze haarwerkspecialisten, telefoonnummer 0475-329616. Binnen 5 werkdagen is een intakegesprek mogelijk. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Oplossing op maat

In een gescheiden ruimte in onze kapsalon werken we samen aan een oplossing op maat bij verlies van haar. Elk haarwerk wordt op jouw persoonlijke smaak en voorkeur, vorm van je gezicht en teint gemaakt. Deze haarwerken voelen natuurlijk en comfortabel aan. Afhankelijk van de keuze van het haarwerk streven wij naar een snelle levering. Bij medische noodsituaties behoort (zieken)huisbezoek tot de mogelijkheden.

Nieuwste haartrends

Haarwerken MP heeft een uiteenlopende collectie volgens de nieuwste haartrends. Er is keuze uit maatwerk en confectie haarwerk, in echt of synthetisch haar, voor dames en heren. Graag zetten we jou weer in de kracht van jezelf. De levertijden voor maatwerk is 12 weken. Confectiehaarwerken kunnen we veelal direct leveren of binnen 2 werkdagen.

ANKO haarwerk specialist en SEMH erkend leverancier

Bij Haarwerken MP ben je in goede handen. Onze SEMH certificering laat zien dat wij door opleiding en jarenlange ervaring precies weten hoe te handelen. Wij zijn ook erkend ANKO haarwerkspecialist en aangesloten bij De Geschillencommissie.

Zorgverzekering

Al het werk dat naar de zorgverzekeraar moet, neemt Haarwerken MP jou uit handen. Wij hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Iedereen met een medische indicatie heeft recht op een basisvergoeding van de zorgverzekeraar, namelijk € 457,50 euro (per 1 januari 2022). Vaak krijg je met een aanvullende verzekering een extra vergoeding. Het gedeelte dat niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar, reken je af zodra het haarwerk mee naar huis gaat.

Persoonlijke aandacht

Jouw privacy is voor ons belangrijk. Tenslotte praat niet iedereen graag over kaalheid en haarwerken. In een gescheiden ruimte in onze kapsalon werken wij samen met jou aan een oplossing. Deze ruimte is zo ingericht zodat jij je op je gemak voelt. Aandacht en zorg door een van onze vaste medewerkers hoort hierbij.

Verzorging haarwerk

Regelmatige verzorging van jouw haarwerk zorgt ervoor dat je er langer plezier van hebt. Nadat je een haarwerk hebt uitgezocht, blijven wij je begeleiden. Samen met een haarwerkstyliste oefen je met het op- en afzetten van het haarwerk en de verzorging van zowel het haarwerk als je eigen haar. Indien gewenst wassen, verzorgen en modelleren wij het haarwerk voor jou. In alle rust kun je wachten tot het klaar is. Als je twee haarwerken hebt, kun je deze na de behandeling komen ophalen.

Producten

Onze haarwerkstylisten adviseren je graag over de beste verzorgingsproducten en benodigdheden voor je haarwerk. De producten zijn in de salon verkrijgbaar.

In Fix Hair

In Fix Hair kiest bewust voor haarwerken met natuurlijk Europees echt haar. Die zijn zeer kwaliteitsvol en ogen natuurlijk. Omdat het onbehandeld haar is, puur natuur. Haar dat nat mag worden. In Fix Hair selecteert zorgvuldig natuurlijk Europees haar uit dat past bij jouw haar en haarstructuur. Voor een haarwerk volledig op jouw maat wordt het op eigen gespecialiseerde productiefaciliteit op de Filipijnen handgeknoopt. Weer in ons land gebeurt een verregaande controle. Onze standaardhaarwerken, ook altijd met natuurlijk Europees haar, zijn direct leverbaar en dus ready to wear.

Wij zijn voor jou de In Fix Hair-kapper in de buurt en verzorgen het belangrijke intakegesprek, opmeten, kiezen en plaatsen van jouw toekomstig haarstuk.

Cyberhair: duurzame oplossing

Cyberhair is een revolutionaire vezel met een structuur die niet van echt haar is te onderscheiden. Het haar is kleurecht, vormvast, vederlicht, vocht opnemend en makkelijk te onderhouden. Een haarwerk van cyberhair heeft een lange levensduur en is ijzersterk.

Bekijk de video

Extensions & hairstrips

Hairextensions en hairstrips zijn strengen haar die afzonderlijk worden aangebracht. Hiermee creëer je een vollere haardos (volumizing), langer haar (verlenging), kleur- of modeaccenten (langere lok). Haarwerken MP is gespecialiseerd in het knippen, snijden en aanbrengen van extensions en strips.

Bandeaux & shawls

Haarwerken MP biedt een brede collectie trendy bandeaux & shawls, een goed alternatief wanneer je even geen haarwerk wilt dragen. Vanwege de zachte binnenkant voelen ze prettig aan en voorkomen ze irritatie bij gebruik op een hoofd zonder haar. Verkrijgbaar in verschillende stofdiktes geschikt voor winter en zomer.

Meest gestelde vragen

Vragen over haarwerken, de verzorging ervan, levering en de zorgverzekering?

Bekijk de meest gestelde vragen

Verzorgingsgebieden

Ons hoofdverzorgingsgebied voor haarwerken is Limburg (Roermond, Venlo, Sittard, Echt, Maastricht, Valkenburg, e.o.) en Noord-Brabant (Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Breda, Helmond e.o.).

Tarieven haarwerken 2022

Professioneel reinigen haarwerk
Brengen naderhand ophalen (tijdelijk achterlaten)
Reinigen incl. modeleren € 26,20

Professioneel reinigen, haarwerk
Direct, klaar terwijl u wacht
Haarwerk met kort haar € 37,90
Haarwerk met lang haar € 44,10
Deel deze pagina