Haarwerken MP

Samen gaan we op zoek naar een oplossing op maat bij verlies van haar volgens de nieuwste haartrends. Aandacht en zorg door een van onze vaste medewerkers horen hierbij. We willen jou graag weer in de kracht van jezelf zetten. Ons werk wordt vergoed door alle zorgverzekeraars.

Jezelf zijn en blijven, dat is belangrijk!

Interesse in een haarwerk? Maak een afspraak met een van onze haarwerkspecialisten, telefoonnummer 0475-329616. Binnen 5 werkdagen is een intakegesprek mogelijk. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Haarproblemen

Is je haarsituatie niet zoals het hoort te zijn? Wordt je haar steeds dunner? Heb je kale plekken? Of extreem haarverlies met kaalheid tot gevolg? De oorzaak van haarproblemen kunnen zeer verschillend zijn. De meest voorkomende oorzaak is erfelijke aanleg. Maar ook hormonale afwijkingen, haarziektes, allergie, bestraling, chemotherapie, stress en gebruik van medicijnen kunnen haarverlies veroorzaken. Bij MP Haarwerken begrijpen we dat dit jouw zelfvertrouwen flink kan aantasten. Gelukkig is er altijd een mooie en passende oplossing.

Alle haarproblemen

Mannen

Lijkt het alsof jouw haar steeds dunner wordt? Verlies je meer haren dan erbij komen? Of heb je last van inhammen? Kaalheid bij mannen wordt ook wel Alopecia Androgenetica genoemd. Het is de meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van mannen bij kaalheid.

Mannen

Oplossingen

Haarwerken zijn bedoeld voor iedereen die te maken krijgt met blijvende of tijdelijke kaalheid. Geheel of gedeeltelijk. Wat de reden ook is, voor iedereen hebben wij een passende oplossing. MP Haarwerken heeft een uiteenlopende collectie volgens de nieuwste haartrends. Van een haarwerk, haarstuk tot hairextensions en haartoevoegingen. Er is keuze uit maatwerk en confectie haarwerk, in echt of synthetisch haar, voor dames en heren.

Alle oplossingen

Werkwijze

Persoonlijke aandacht voor jou en jouw privacy vinden we belangrijk. Tenslotte praat niet iedereen graag over kaalheid en haarwerken. In een gescheiden ruimte in onze kapsalon werken wij samen met jou aan een oplossing. Hier kun je terecht voor een haarwerk of haarstuk, maar ook voor de verzorging van je haarwerk.

Onze werkwijze

Vergoedingen

Al het werk dat naar de zorgverzekeraar moet, neemt Haarwerken MP jou uit handen. Wij hebben contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Iedereen met een medische indicatie heeft recht op een basisvergoeding van de zorgverzekeraar, namelijk € 465,00 euro (per 1 januari 2024). Vaak krijg je met een aanvullende verzekering een extra vergoeding. Het gedeelte dat niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar, reken je af zodra het haarwerk mee naar huis gaat.

Deel deze pagina