Hair & Beauty Marijke Paradiek vier keer genomineerd

PERSBERICHT | Roermond, 18 maart 2020

Vandaag zijn de nominaties voor de felbegeerde Coiffure Award 2022 bekendgemaakt. Dit jaar heeft de kapsalon van Marijke Paradiek maar liefst vier nominaties in de wacht gesleept. Eigenaresse Marijke Paradiek en topstyliste en haarwerkspecialist Janet Daniëls zijn beiden genomineerd in de categorieën Dames Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Daarnaast is Marijke Paradiek genomineerd in de categorie Pers. Janet Daniëls dingt nog mee naar de Consumer Award. De Coiffure Award wordt gezien als een van de meest toonaangevende kappersprijzen in Nederland. In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de hoogste eer. 

Inspiratie
De afgelopen twee jaar waren niet makkelijk voor de kapperswereld. De coronacrisis leidde tot gedwongen sluiting. “Maar wij hebben in deze periode niet stilgezeten”, aldus een trotse Marijke Paradiek. “Je moet vooruitkijken en vooruitdenken. Deze bijzondere tijd heeft Janet en mij geïnspireerd om in onze kapsels nieuw positivisme tot uiting te laten komen. Mijn eigen werk draagt de naam ‘Chance’. Voor mij staat dat voor meer kansen op geluk.” De door Marijke ontworpen kapsels zijn genomineerd in de categorieën Dames Noord-Brabant, Limburg en Zeeland en Pers.

Durf
Naast Marijke is collega Janet Daniëls genomineerd voor de Coiffure Award. Janet strijdt mee in de categorie Dames Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Daarnaast kan het publiek op haar stemmen voor de Consumer Award. Zij bracht strakke, grafische lijnen en bijzondere vormgeving in haar kapsels. De kapsels zijn beoordeeld naar het complete beeld: haar, visagie, modelkeuze en fotografie. Janet is dus ook genomineerd voor de publieksprijs.

Stemmen
“Iedereen kan stemmen voor de Consumer Award. Het zou fantastisch zijn als we deze award winnen,” lacht Marijke. “Stemmen dus!” Tot 5 mei kun je stemmen via www.coiffureaward.nl/stemenwin. Kies voor foto 11. Tot 5 mei kun je ook via SMS je stem voor de publieksprijs uitbrengen: SMS CA<spatie>11 naar 4004 (€ 0,80 p.o.b. plus de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon).

Vakkundig kleur- en knipwerk
Om genomineerd te worden voor de Coiffure Award, moeten kapsters de technieken tot in de puntjes beheersen. Marijke Paradiek is trots op haar team: “Vakkundig kleur- en knipwerk volgens de laatste trends en ontwikkelingen is onze kracht.” Marijke Paradiek ontwikkelde haar eigen haarkleurlijn, die zorgt voor een optimale conditie en een nóg mooiere uitstraling van het haar. Naast het reguliere kleur- en knipwerk verzorgt Hair & Beauty MP ook haarwerken voor mensen die last hebben van haarverlies. Speciaal voor haarwerken heeft ze een onderscheidende 3D-kniptechniek ontwikkeld. Op 15 mei 2022 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een groot gala in het Mediapark Hilversum.

Beste kapper van Nederland
De salon van Marijke Paradiek wist meermaals de Coiffure Award te bemachtigen. In 2019, 2018, 2017 en 2013 viel de salon al in de prijzen. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen. Gezamenlijk creëren zij de meest toonaangevende modebeelden. Een onafhankelijke internationale jury beoordeelt de coupes op de juiste combinatie van kapsel, visagie en styling.

 

Marijke Paradiek

Foto: Jimmy Bollaerts
Visagie: Caroline Quirynen
Styling: Sidney Figeys
Assistent haar: Renee Damen

Janet Daniëls

Foto: Jimmy Bollaerts
Visagie: Caroline Quirynen
Styling: Barbara Platteeuw

Terug naar overzicht