Wassen, knippen & föhnen

Een kapper doet meer dan alleen knippen. Marijke en haar team  besteden zorg aan je haar met de juiste technieken en producten. Ze wassen je haar, knippen de coupe die jij graag wil en föhnen het in model. Dit zodat jij met een mooi kapsel over straat kan.

Haarabonnement

Kies ook voor het gemak van een haarabonnement bij Hair and Beauty MP. Met een haarabonnement kun je voor een vast en laag bedrag naar de kapper. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Meer informatie

(Nieuwe) Kleuren

Marijke Paradiek introduceert met ELI Colour als eerste in Limburg een geheel andere manier van haarkleuring. Behalve voor meer variatie in kleurtinten is ELI Colour ontwikkeld voor gezonder en natuurlijker vallend haar.

Lees meer

Highlights

Meerdere tinten in je haar? Marijke en haar team zorgen met highlights en lowlights voor kleuren in je haar die geleidelijk overlopen. Dit geeft je haar een natuurlijke en levendige look.

Hairstyling producten

Het is Marijkes missie om mensen mooi te maken. Om haar missie te volbrengen werkt het team uitsluitend met de allerbeste producten. In de kapsalon vind je daarom de beste haar-en huidverzorgingsproducten. Producten waar Marijke en haar team achter staan.

Bekijk producten

Onze tarieven

Iedere stylist, junior tot topstylist, heeft zijn eigen prijs. Jij bepaalt zelf hoeveel je uitgeeft.

Bekijk prijslijst
Deel deze pagina