Marijke Paradiek logo

Haarziekten

Haaruitval heeft meerdere oorzaken. Vaak zijn deze complex. Is er geen sprake van erfelijke haaruitval? Dan kan haaruitval veel verschillende oorzaken hebben. Het is niet altijd gemakkelijk om een oorzaak van haaruitval vast te stellen. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag welke stappen je kunt ondernemen om achter de oorzaak van haaruitval te komen. Een dermatoloog kan bijvoorbeeld je haar en haarwortels grondig onderzoeken. MP Haarwerken is gespecialiseerd in een aantal haarziekten:

Weer in je kracht zetten!

Met meer dan 15 jaar ervaring, hebben we al veel mensen weer in hun kracht kunnen zetten. Met een passende oplossing op maat, zorgen we ervoor dat jij weer zelfverzekerd de deur uitgaat. Dat kunnen een volledig haarwerk (pruik), een gedeeltelijk haarwerk of extensions zijn. En een lang of kort haarwerk. Voordat het zover is, helpen we je graag zo warm en fijn mogelijk.

Onze werkwijze

We weten dat haarverlies onzekerheid met zich meebrengt. Jouw privacy is voor ons belangrijk. We ontvangen je graag in een gescheiden ruimte in onze kapsalon. Deze ruimte is zo ingericht dat jij je op je gemak voelt. We kijken samen wat het probleem is en welke oplossing het beste bij je past. Zodat jij je weer jezelf voelt!

Deel deze pagina