Haarstuk

Heb je last van dunner wordend haar, haaruitval of wil je meer volume? Dan is een haarstukje één van de oplossingen die wij hebben. Haarstukjes in allerlei kleuren, soorten en maten. Denk aan een haarstuk dat alleen de dunner wordende kruin of scheiding bedekken tot haarstukken die een volledige dekking hebben.

Haarstukjes (semi-)permanent
Heb je last van dunner wordend haar, haaruitval of wil je meer volume? Dan is een haarstukje één van de oplossingen die wij hebben. In allerlei soorten, maten en kleuren. Denk aan een haarstuk dat alleen de dunner wordende kruin of scheiding bedekt. Of een haarstuk met een volledige dekking. Zo kijken we welk haarstuk het best bij jou past. Zodat het haarstuk comfortabel zit, het haarstuk niet jeukt én je niet ziet dat je een haarstuk draagt.

Oplossing
Het haarwerk wordt met clips of tape onzichtbaar aan het eigen haar bevestigd. De clips van het haarwerk kun je zelf vastzetten. Dit is heel gemakkelijk. Bijvoorbeeld met speciale pleisters die je haarwerk heel vast zetten. Pas na enkele dagen moet je de pleister vervangen. Er is weinig omkijken naar. Je kunt ook kiezen voor een permanent bevestigingssysteem. Met de speciale lijm blijft het haar zeker vier weken zitten. Je kan er alles mee doen. Slapen met een haarstuk, sporten met een haarstuk en zelfs zwemmen met een haarstuk. Na vier weken verwijderen we het haarstuk en plaatsen we een nieuw haarstuk.

Gedeeltelijk of volledige haarprothese
Ben je deels kaal? Heb je last van inhammen? Of is je haar bovenop het hoofd dunner? Dan past een gedeeltelijke haarprothese wellicht bij jou. Dit haarwerk vormt een natuurlijk geheel met het eigen haar. Zo ziet het er weer uit zoals eerst en kun je weer stralen.

Uitkomst
Ben je bijna helemaal kaal? Dan kan een volledige haarprothese of pruik een uitkomst bieden. We hebben een breed assortiment met pruiken van 100% echt haar, cyber haar of gemaakt van kunstvezel. Zo is er voor elke wens een passende oplossing.

Maak je afspraak!
Samen kijken we wat je wensen zijn. Het haarwerk wordt aangemeten en we bekijken de pasvorm. Zodat het lekker zit en je nergens last van hebt. Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor jou de perfecte oplossing vinden. Maak hier je afspraak!

Terug naar Overzicht