Marijke Paradiek logo

Haarwerk

Haarwerken zijn bedoeld voor iedereen die te maken krijgt met blijvende of tijdelijke kaalheid. Geheel of gedeeltelijk. Dat kan te maken hebben met de vormen van Alopecia, chemotherapie of andere medische redenen. Wat de reden ook is, voor iedereen hebben wij een passende oplossing. MP Haarwerken heeft een uiteenlopende collectie volgens de nieuwste haartrends. Er is keuze uit maatwerk en confectie haarwerk, in echt of synthetisch haar, voor dames én heren. De levertijd voor maatwerk is minimaal 12 weken. Confectiehaarwerken kunnen we veelal direct leveren of binnen 2 werkdagen. We hebben verschillende soorten haarwerken.

Lees verder

Haarstuk

Heb je last van dunner wordend haar, haaruitval of wil je meer volume? Dan is een haarstukje één van de oplossingen die wij hebben. Haarstukjes in allerlei kleuren, soorten en maten. Denk aan een haarstuk dat alleen de dunner wordende kruin of scheiding bedekt tot haarstukken die een volledige dekking hebben.

Lees verder

Extensions & haartoevoegingen

Wil jij meer volume? Langer haar? Of kleur- of modeaccenten? Hairextensions en haartoevoegingen kunnen hier de oplossing voor zijn. Het zijn strengen haar die afzonderlijk worden aangebracht. Met deze snelle en eenvoudige manier creëren we een volle of langere bos. We hebben een breed assortiment extensions van 100% echt haar. De extensions worden bevestigd met een clip systeem. Dit is erg flexibel en makkelijk in gebruik. Met onze specialisatie in het aanbrengen van extensions en haartoevoegingen passen we moderne knip- en kleurtechnieken toe. Benieuwd naar de mogelijkheden? Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor jou de perfecte oplossing vinden.

Haarwerkverzorging

Regelmatige verzorging van jouw haarwerk zorgt ervoor dat je er nóg langer plezier van hebt. Nadat je een haarwerk hebt uitgezocht, blijven wij je begeleiden. Samen met een haarwerkstyliste oefen je met het op- en afzetten van het haarwerk en de verzorging van zowel het haarwerk als je eigen haar. Indien gewenst wassen, verzorgen en modelleren wij het haarwerk voor jou. In alle rust kun je wachten tot het klaar is. Als je twee haarwerken hebt, kun je deze na de behandeling komen ophalen.

Producten

Goede hygiëne en verzorgingsproducten zijn onmisbaar. Onze haarwerkstylisten adviseren je graag over de beste verzorgingsproducten en benodigdheden voor je haarwerk. De producten zijn verkrijgbaar in de salon.

Bandeaux & Shawls

Wil je (even) geen haarwerk dragen? Wij bieden een brede collectie van trendy bandeaux en shawls. Ze voelen erg prettig door de zachte binnenkant. Zo heb je geen last van irritaties. Zowel voor de winter als de zomer zijn er verschillende stofdiktes verkrijgbaar.

Tarieven Haarwerken

Professioneel reinigen haarwerk
Brengen naderhand ophalen (tijdelijk achterlaten)
Reinigen incl. modeleren € 28,90

Professioneel reinigen, haarwerk
Direct, klaar terwijl u wacht
Haarwerk met kort haar € 41,60
Haarwerk met lang haar € 48,60
Deel deze pagina