Marijke Paradiek logo

Werkwijze

Persoonlijke aandacht voor jou en jouw privacy vinden we belangrijk. Tenslotte praat niet iedereen graag over kaalheid en haarwerken. In een gescheiden ruimte in onze kapsalon werken wij samen met jou aan een oplossing. Hier kun je terecht voor een haarwerk of haarstuk, maar ook voor de verzorging van je haarwerk.

Persoonlijke aandacht

Jij staat bij ons op nummer één. Wij zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Aandacht en zorg door een van onze vaste medewerkers hoort hierbij. Dit doen we in onze gescheiden ruimte. Bij confectiehaarwerken leveren wij binnen drie werkdagen en bij maatwerk haarwerken is de levertijd binnen twaalf tot zestien weken. Het reserveren van een haarwerk is mogelijk voor een periode van maximaal zes weken.

Anko Haarwerkspecialist

Bij Haarwerken MP ben je in goede handen! We zijn erkend als ‘Anko Haarwerkspecialist’ en aangesloten bij De Geschillencommissie. Wij streven ernaar elk haarwerk naar tevredenheid af te leveren. Indien er problemen zijn, zal dat gezien onze garantie en kwaliteitseisen worden opgelost. U heeft zes maanden garantie op fabricagefouten.

Haarwerkverzorging

Regelmatige verzorging van jouw haarwerk zorgt ervoor dat je er langer plezier van hebt. Nadat je een haarwerk hebt uitgezocht, blijven wij je begeleiden. Samen met een haarwerkstyliste oefen je met het op- en afzetten van het haarwerk en de verzorging van zowel het haarwerk als je eigen haar. Indien gewenst wassen, verzorgen en modelleren wij het haarwerk voor jou. In alle rust kun je wachten tot het klaar is. Als je twee haarwerken hebt, kun je deze na de behandeling komen ophalen.

Verzorgingsgebied

Ons hoofdverzorgingsgebied voor haarwerk is Limburg (Roermond, Venlo, Sittard, Echt, Maastricht, Valkenburg, e.o.) en Noord-Brabant (Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Breda, Helmond e.o.)

Meest gestelde vragen

Heb je vragen over haarwerken? Het verzorgen van een haarwerk? De levertijd van een haarwerk? Of over de zorgverzekering en je haarwerk? Dan mag je ons altijd bellen. De meest gestelde vragen hebben we hier alvast voor je op een rij gezet. Lees ze hier!

Bekijk de meest gestelde vragen
Deel deze pagina