3 Coiffure Award nominaties voor Hair & Beauty Marijke Paradiek

De nominaties voor de felbegeerde Coiffure Award 2020 zijn vandaag bekendgemaakt. Dit jaar sleepte de kapsalon van Marijke Paradiek maar liefst drie nominaties in de wacht. Marijke Paradiek is genomineerd voor de Consumer Award, de publieksprijs. Collega kapster Janet Daniëls dingt mee in de categorie Dames Zuid en Kim van Hooft in de categorie Color. In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de prestigieuze prijs. De Coiffure Award wordt gezien als een van de meest toonaangevende kappersprijzen in Nederland.

Stemmen

“Mijn coupes zijn gebaseerd op romantiek en natuurlijk de laatste trends”, vertelt Marijke trots. “De focus ligt niet alleen op het haar, maar ook op textuur. Om dit te benadrukken heb ik materialen verwerkt in de kapsels, zoals een mutsje van geknoopt haar.” De nominaties zijn beoordeeld naar het complete beeld: haar, visagie, modelkeuze en fotografie. Marijke is genomineerd voor de publieksprijs. “Iedereen kan stemmen voor de Consumer Award. Het zou fantastisch zijn als we deze award winnen,” lacht Marijke. “Stemmen dus!”

Naast Marijke zijn ook twee collega’s genomineerd voor de Coiffure Award. Janet strijdt mee in de categorie Dames Zuid. Zij bracht strakke, grafische lijnen in haar kapsels. Kim, genomineerd in de categorie Color, gebruikte in haar coiffures pastelkleuren en voegde daar één kleurige eyecatcher aan toe.

Vakkundig kleur- en knipwerk

Om genomineerd te worden voor deze award, moeten kapsters de technieken tot in de puntjes beheersen. Marijke: “Vakkundig kleur- en knipwerk volgens de laatste trends en ontwikkelingen is onze kracht.” Zo ontwikkelde Marijke haar eigen haarkleurlijn die zorgt voor een optimale conditie en een nóg mooiere uitstraling van het haar. Naast het reguliere kleur- en knipwerk verzorgt Hair & Beauty MP ook haarwerken voor mensen die last hebben van haarverlies.

Beste kapper van Nederland

De salon van Marijke Paradiek wist meermaals de Coiffure Award te bemachtigen. In 2019, 2018, 2017 en 2013 viel de salon in de prijzen. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen. Gezamenlijk creëren zij de meest toonaangevende modebeelden. Een onafhankelijke internationale jury beoordeelt de coupes op de juiste combinatie van kapsel, visagie en styling. Op 13 september 2020 worden de winnaars bekendgemaakt.

*** STEM!***
Op foto 15 van Hair & Beauty MP via www.coiffureaward.nl/stemenwin. Stemmen kan tot en met 30 augustus 2020.

Marijke Paradiek – Nominatie Consumer Award

   

   

Fotografie: Jimmy Bollaerts
Visagie: Saskia Dekkers
Styling: Caroline Quirynen

Janet Daniëls – Nominatie Dames regio Zuid

   

   

Fotografie: Jimmy Bollaerts
Visagie: Saskia Dekkers
Styling: Caroline Quirynen

Kim van Hooft – Nominatie Color

   

     

Fotografie: Jimmy Bollaerts
Visagie: Saskia Dekkers
Styling: Caroline Quirynen

Terug naar overzicht