Beauty MP

Dankzij een prettige en deskundige beauty behandeling kom je tot rust, zodat je fris en vol energie in het veeleisende dagelijkse leven stapt. Leeftijd, genen en invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en vervuiling, spelen een belangrijke rol in de huidgezondheid. Ook stress, hormonen, slaappatroon en de huidverzorging hebben invloed. Met een gebalanceerde levensstijl en een effectieve huidverzorging kun je een gezonde huid opbouwen. De schoonheidsspecialiste bij Hair&Beauty MP verzorgt, herstelt en onderhoudt je huid met de beste huidverzorgingsproducten van o.a. ZO Skin Health van Dr. Zein Obagi. Met aandacht voor je persoonlijke wensen. Huidveroudering, acne(-littekens) en rosacea behoren zo tot de verleden tijd.

Lees meer

Manicure

In de salon van MP Hair & Beauty bestaat de mogelijkheid tot manicure en paraffinebad behandelingen. Deze behandelingen kunnen onder andere worden uitgevoerd tijdens wachttijden van kleurbehandelingen.

Pedicure

De beautyafdeling van de salon beschikt over een schoonheidsspecialiste. Een van haar expertises is voetverzorging.

Wimperbehandeling

Prachtige volle wimpers voor een aantrekkelijke oogopslag. Met een LVL-behandeling lift de schoonheidsspecialist van Marijke Paradiek de wimpers vanaf de wortel. De wimpers zien er langer en dikker uit. Door de toegevoegde wimpertint zijn je wimpers perfect vanaf het moment dat je wakker wordt. Je mascara heb je niet meer nodig!

Onze tarieven

Professionele behandelingen, een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en betaalbare prijzen.

Bekijk prijslijst
Deel deze pagina