Coiffure Award nominatie voor Marijke Paradiek

Kapster Marijke Paradiek, eigenaresse van MP Hair & Beauty, is genomineerd voor de Coiffure Award 2017. Dit werd bekendgemaakt op 24 maart. Marijke: “Wauw, geweldig, ik ga uit mijn dak!” In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde prijs. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche.

In 2013 won zij deze prestigieuze prijs in de categorie Dames Zuid. Dit jaar behoort haar werk wederom tot de beste inzendingen in de categorie Consumer Awards, de publieksprijs voor het beste kapsel. Het Nederlandse publiek kan meestemmen voor de Consumer Award. Ieder jaar kan iedereen zijn of haar favoriete kapsel kiezen uit vierentwintig beelden. Daarbij worden de kapsels beoordeeld naar het complete beeld: haar, visagie, modelkeuze en fotografie. Onder alle stemmers worden aantrekkelijke prijzen verloot, zoals kaartjes voor de spectaculaire gala-avond van de Coiffure Award. Het winnen van de Coiffure Award wordt gezien als de ultieme kappersprijs.

Voor Marijke en haar team betekent de nominatie een geweldige waardering: “Toen de postbode het goede nieuws bracht, stond de salon op zijn kop! We werken hier iedere dag met veel passie en professionaliteit aan onze missie om mensen mooier te maken. Om kans te maken op de award, moeten we de technieken tot in het extreme beheersen. Het zou fantastisch zijn als we deze award winnen. Stemmen dus!”

Beste kapper van Nederland
De Coiffure Award brengt de kappersbranche op een nog hoger niveau. Deze prestigieuze haarmodewedstrijd wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional in samenwerking met vakblad Coiffure. In haar vijfentwintigjarig bestaan is de Coiffure Award uitgegroeid tot hét topevent in de kappersbranche dat ook bij de consument grote bekendheid geniet. Aan de wedstrijd nemen dé topkappers van Nederland deel en zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden. De meer dan tweeduizend inzendingen voor de Coiffure Award worden door een onafhankelijke, internationale jury beoordeeld op de juiste combinatie van kapsel, visagie en styling.

Uitreiking
Op zondag 7 mei 2017 vindt bij Studio 21 te Hilversum de uitreiking plaats. Tijdens het gala staat een leger van journalisten, persfotografen en cameramannen bij de ingang om vele BN’ers en topkappers op te vangen voor een foto of interview. Stemmen voor de publieksprijs en aanmelden voor de avond kan via www.coiffureaward.nl.

 

Foto: Jimmy Bollaerts Visagie: Caroline Quirynen Styling: Astrid van Gool en Fauve de Kok
Foto: Jimmy Bollaerts Visagie: Caroline Quirynen Styling: Astrid van Gool en Fauve de Kok

 

Foto: Jimmy Bollaerts Visagie: Caroline Quirynen Styling: Astrid van Gool en Fauve de Kok

 

Foto: Jimmy Bollaerts Visagie: Caroline Quirynen Styling: Astrid van Gool en Fauve de Kok

 

Terug naar overzicht