Derde plaats tijdens Coiffure Award Gala voor Marijke Paradiek

PERSBERICHT | Roermond, 14 mei 2023

Marijke Paradiek heeft een derde prijs in de wacht weten te slepen in de categorie Pers bij de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze Coiffure Awards. Dat is bekend gemaakt tijdens een groot gala op zondag 12 mei jl. in het Mediapark Hilversum. Marijke Paradiek nam voor de dertigste maal deel aan deze bijzondere kapperswedstrijd. “Elke keer is het weer spannend om mijzelf uit te dagen. Alles moet kloppen.”

Pers Award
Binnen de Coiffure Award zijn er verschillende categorieën. De Pers Award is een gewilde prijscategorie voor de deelnemende kappers en haarstylisten. Een nominatie is al een hele eer, maar bij de eerste drie eindigen maakt het voor Marijke wel heel bijzonder. “Een jury van gerenommeerde beautyredacteuren van consumenten- en vakbladen kiest uit alle inzendingen de meest aansprekende fotoset. De glossy’s bepalen voor een belangrijk deel het modebeeld, zowel nationaal als internationaal. De waardering van modejournalisten blijft voor elke kapper belangrijk. Zij zetten de trends. De prijswinnende beelden, dus ook mijn haarontwerpen, worden dankzij deze prijs regelmatig in de bladen gepubliceerd. Dat voelt als een extra waardering.”

Dertigste keer
Marijke doet al dertig jaar mee met de Coiffure Awards. Volgens Marijke blijft dat een hele opgave: “Het gaat bij de Awards immers om het hele beeld, dat je neerzet. Het haar, de visagie, de modelkeuze en de fotografie moeten kloppen. Het is echt alles uit de kast halen om je van de creatiefste kant te tonen en aansluiting te vinden bij de laatste trends. Dat blijft een uitdaging. De nominaties en behaalde prijzen laten zien dat we constant hoogstaand kapperswerk leveren. Ook na dertig jaar deelname maakt met dat nog steeds enorm trots.”

Nominaties
Marijke Paradiek was dit jaar genomineerd voor drie Awards: in de categorie Dames Zeeland, Noord-Brabant en Limburg, de categorie Consumers en in de categorie Pers. “Het blijft inspirerend om aan de Coiffure Awards deel te nemen. Dat neem je ook weer mee in de dagelijkse werk in de kapsalon. Het is altijd leuk hoe onze klanten en relaties met ons meeleven. Daar kan ik enorm van genieten”, aldus een tevreden Marijke Paradiek.

Beste kapper van Nederland
De salon van Marijke Paradiek neemt jaarlijks deel aan de Coiffure Award. In 2023, 2022, 2019, 2018, 2017 en 2013 viel de salon al eens in de prijzen. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen.Verdere informatie (foto’s mogen rechtenvrij worden gebruikt onder vermelding van de fotograaf)

Marijke Paradiek – Dynamic
Derde prijs in de categorie Pers Award
Fotografie: Jimmy Bollaerts
Visagie: Caroline Quirynen
Styliste: Emeline Gosselien

Visagie: Caroline Quirynen
Styliste: Nele Van Den Broucke

Terug naar overzicht