Eigen haarkleurlijn Hair & Beauty MP

Hair & Beauty MP lanceert haar eigen haarkleurlijn: True Colors Collection. Eigenaresse Marijke Paradiek maakte de lijn voor ELI Colour van MAXELI. De haarkleuring draagt bij aan een optimale conditie en een nóg mooiere uitstraling van het haar. Vanaf 1 september is de True Colors Collection te ervaren in de salon in Roermond.

Eerder dit jaar was Hair & Beauty MP de eerste salon in Limburg die koos voor de bijzondere kleurtechniek ELI Colour. Wederom laat Marijke Paradiek zien voorop te lopen op het gebied van gezond haar en innovatie. Als hoofd ambassadeur en hoofd educatieleiding van ELI Colour ontwikkelde zij in samenwerking met MAXELI de True Colors Collection. Hiermee voegt zij een unieke dimensie toe aan het haarkleuringspalet.

Gezond haar
ELI Colour haarverf is ontwikkeld op basis van een bijzondere kleurtechniek en een unieke farmaceutische benadering. De bestanddelen van ELI Colour zorgen ervoor dat het haar optimaal in conditie blijft en langer kleur behoudt. Door de toevoeging van specifieke eiwitten en vitaminen ontstaat een haarverzorging die het haar versterkt en optimaal beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals UV-licht. Marijke: “Het haar krijgt een gezonder uiterlijk en blijkt ook gezonder. Ik ben er enorm trots op dat ik deze kleurlijn binnen de ELI Colour kleurtechniek heb mogen ontwikkelen.”

Vernieuwing
“Om voorop te lopen, investeren we in haarverzorgingsproducten en blijven we vernieuwen. Dat spreekt onze nog steeds groeiende klantenkring aan”, vertelt Marijke. “Het kleurpalet van ELI Colour was al breed. Met de True Colors Collection heeft de klant nóg meer keus.”

  

  

Terug naar overzicht