Haarverlies door chemokuur of alopecia?

Onverwacht haarverlies, het kan je zo maar overkomen.  Haarverlies als gevolg van een chemokuur of door alopecia gaat veel verder dan alleen het verliezen van je haar. Daar kan Marijke Paradiek, haarstylist en specialist in haarwerken, uit eigen ervaring over meepraten.

“Als haarverlies jezelf overkomt, zit je met veel vragen en emoties? Je bent op zoek naar een oplossing, maar biedt een haarwerk of haarstuk je wel voldoende comfort? Hoe ga je om met allerlei praktische en zelfs intieme veranderingen, zoals tijdens het slapen en sporten? Mijn persoonlijke ervaringen met haarverlies maken dat ik me goed kan verplaatsen in wat je voelt. Als specialist in haarwerken geef ik graag alle informatie over de kwaliteitsverschillen en het draagcomfort. Ik begrijp wat je doormaakt en bespreek vanuit die achtergrond graag alle mogelijkheden met je. Zo leer je goed met deze situatie om te gaan. Daarvoor nemen we alle tijd.
Welk haarwerk, haarstuk of andere oplossing voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van veel factoren. In een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar de beste oplossing, bespreken we de kwaliteitsverschillen en het draagcomfort. Er is veel mogelijk. Uiteindelijk bepaal je zelf waar je jezelf het beste bij voelt. In mijn eigen salon ‘Hair and Beauty MP’ werk ik nauw samen met twee collega’s die ook haarwerkspecialist zijn. Zo is er altijd voldoende tijd, aandacht en nazorg. Mijn drijfveer? Jou weer een flinke boost zelfvertrouwen geven, zodat jouw stralende lach jou en je geliefden én ons weer gelukkig maakt!”

De persoonlijke aanpak van Haarwerken MP:

  1. Eerste intake: we leren elkaar kennen en maken de voorbereidingen.
  2. Tweede afspraak: we passen diverse haarwerken of haarstukjes en indien mogelijk maken we afspraken over de levering.
  3. Derde afspraak: We zorgen dat het haarwerk of haarstukje op maat wordt geleverd inclusief de juiste kleurbehandeling en onze speciale 3D kniptechniek.

 

Terug naar overzicht