Marijke Paradiek logo

Haarwerk

Haarwerken zijn bedoeld voor iedereen die te maken krijgt met blijvende of tijdelijke kaalheid. Geheel of gedeeltelijk. Dat kan te maken hebben met de vormen van Alopecia, chemotherapie of andere medische redenen. Wat de reden ook is, voor iedereen hebben wij een passende oplossing. MP Haarwerken heeft een uiteenlopende collectie volgens de nieuwste haartrends. Er is keuze uit maatwerk en confectie haarwerk, in echt of synthetisch haar, voor dames en heren. De levertijd voor maatwerk is minimaal 12 weken. Confectiehaarwerken kunnen we veelal direct leveren of binnen 2 werkdagen. We hebben verschillende soorten haarwerken:

Europees haar

Europees onbewerkt haar is de allerbeste kwaliteit haar die er is. Het haar is 100% natuurlijk. Dat betekent dat het niet ontkleurd, ontschubd of geverfd is. Het dragen van Europees haar voelt als een zijden sjaal op je hoofd. Europees haar lijkt het meest op je eigen haar, voelt hetzelfde aan en oogt heel natuurlijk. Het matcht perfect met het eigen haar. Het haar valt en beweegt heel natuurlijk. Dat merk je ook bij het föhnen en stylen.

We selecteren zorgvuldig natuurlijk Europees haar dat past bij jouw eigen haar en haarstructuur. Jouw haarstuk wordt op onze eigen gespecialiseerde productiefaciliteit op de Filipijnen handgeknoopt. Hier wordt het goed gecontroleerd. Onze standaardwerken zijn ook altijd met natuurlijk Europees haar. Deze zijn direct leverbaar en ready to wear.

Laat je adviseren door MP Haarwerken. We verzorgen het intakegesprek, het opmeten, kiezen en het plaatsen van jouw haarstuk.

Cyberhair

Cyberhair is synthetisch haar met een natuurlijke uitstraling. Het beschikt over een synthetische vezel die overeenkomt van de schubbenstructuur van echt haar. Het haar is luchtdoorlatend, handgeknoopt en bijna niet te onderscheiden van echt haar. De structuur in het Cyberhair zorgt ervoor dat het haar altijd zijn vorm behoudt. Je kunt het haar zelf gemakkelijk in model brengen. Wel zo belangrijk. Ook is het haarwerk licht. Je merkt bijna niet dat je er een draagt. Bovendien verkleurt Cyberhair nooit.

Dagelijkse bezigheden zijn geen enkel probleem. Douchen, zwemmen en sporten kun je blijven doen. We kunnen het niet-permanent of wel permanent bevestigen. Laat je adviseren door MP Haarwerken. We verzorgen het intakegesprek, opmeten, kiezen en het plaatsen van jouw haarstuk.

Follea Hair

MP Haarwerken werkt samen met de mooie haarwerken van Follea. Follea biedt een brede collectie aan haaroplossingen voor elke vraag. Met haarwerken die bestaan uit Europees haar en in natuurlijke kleuren. De haarwerken van Follea voelen erg natuurlijk aan en zitten comfortabel. Je merkt niet eens dat je een haarwerk draagt.
Het bijzondere aan de haarwerken van Follea is dat de haarwerken ook in lang haar te verkrijgen zijn. Dat komt door de hoge kwaliteit van de haarwerken en pruiken. Ze zijn dan ook niet van echt haar te onderscheiden. Elk haarwerk wordt met deskundigheid handmatig op maat geknoopt. Uitsluitend de beste kwaliteit haar wordt er gebruikt. Hierdoor hebben de haarwerken een lange levensduur.

Waar je ook naar zoekt, de Follea haarwerken zijn er in verschillende stijlen, lengtes en kleuren. Samen bekijken we welke het beste bij je past en komen we tot het meest ideale haarwerk voor jou.

Deel deze pagina