Kapsalon Marijke Paradiek valt weer in de prijzen tijdens Coiffure Award Gala

Tijdens een groot gala op 14 mei in het Mediapark Hilversum zijn de prijswinnaars voor de Coiffure Award 2023 bekendgemaakt. Met maar liefst vijf nominaties op zak trok Marijke Paradiek met haar team naar Hilversum. En niet voor niets. Zo wist Janet Daniëls de tweede prijs in de categorie Dames Zeeland, Noord-Brabant en Limburg in de wacht te slepen. De Coiffure Award is de meest toonaangevende kappersprijs in Nederland. Marijke is super trots op de prestatie van Janet.

Fantastisch
“De tweede prijs winnen is natuurlijk fantastisch!”, zegt prijswinnaar Janet. “Deze beloning is de kroon op mijn werk. Geweldig om dit mee te mogen maken.” Marijke: “Elk jaar proberen we onszelf en de jury te overtreffen. Het is hard werken. Het voelt echt als een waardering voor onze vernieuwende kijk op het kappersvak. De ingezonden coupes zijn ook gericht op de laatste trends, vol met inspiratie en creativiteit.

Teamwork
Het team van Marijke heeft een geweldige prestatie geleverd. Het haar, visagie, modelkeuze en fotografie waren tot in puntjes verzorgd. De Coiffure Award is hét perfecte moment om alles uit de kast te halen. Marijke: “We hebben als team weer veel geleerd, maar vooral veel plezier gehad en genoten. Nu gaan we weer trots aan de slag in onze mooie kapsalon in Roermond.”

Nominaties
Marijke Paradiek en haar team waren maar liefst vijf keer genomineerd: eigenaresse Marijke Paradiek en Janet Daniëls in de categorie Dames Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en Fleur Bakkes voor Young Talent en de Consumer Award. Daarnaast behaalde het team een nominatie voor de Team Award. Marijke Paradiek: “De nominaties zijn al een hele eer. Het vergt uitstekende expertise en creativiteit. Maar het plaatje is nu compleet met de tweede prijs die we mee naar huis mogen nemen.”

Beste kapper van Nederland
De salon van Marijke Paradiek neemt jaarlijks deel aan de Coiffure Award. In 2022, 2019, 2018, 2017 en 2013 viel de salon al eens in de prijzen. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen.

Terug naar overzicht