Het nieuwe kleuren

Marijke Paradiek introduceert met ELI Colour als eerste in Limburg een geheel andere manier van haarverzorging. Behalve voor meer variatie in kleurtinten is ELI Colour ontwikkeld voor gezonder haar en een nog natuurlijker presentatie.

Gezondheid voorop
Op basis van de bijzondere MaxBond Technologie en door gebruik te maken van farmaceutische ingrediënten ontstaat een nieuwe en gezondere dimensie in het kleuren van haar. De proteïnen helpen bij bescherming en bevochtiging van het haar en de distributie van de kleurpigmenten. Als pigment gebruikt ELI Colour een micro molecule van farmaceutische kwaliteit. Daarnaast bevat deze haarkleuring een minimale hoeveelheid ammoniak als alkalisch middel. Dit verhoogt de pH-waarde (zuurgraad) van het haar, nodig om de kleur vast te houden. Het haar wordt daardoor iets poreus. Door het extreem lage percentage ten opzichte van alle andere kleurlijnen wordt dit tot een absoluut minimum beperkt.

14 tinten lichtblond
Met de creatie van negentig op maat gemaakte kleurtinten weet ELI Colour maar liefst veertien fraaie gradaties blond aan het kleurpallet toe te voegen. Blond heeft vanaf nu definitief meer ‘fun’.

Weerstaat de hitte
MiruStyle X-HP zorgt ervoor dat het haar wordt beschermd tegen extreme warmte van je hairstylingproducten. Daardoor blijft het haar optimaal in conditie. Schade aan de hoofdhuid wordt voorkomen en het haar wordt versterkt.

Bevordert de celgroei
Dankzij de toevoeging van ongerijpte stamcellen van druiven (G-cell) bevat ELI Colour niet alleen gezonde stoffen die die zorgen voor actieve celgroei van het haar, maar ook zeer effectief zijn in het afweren van stoffen die het haar kunnen beschadigen, zoals vervuiling en UV-licht.

Sterk en voedingsrijk
Protosol is een op natuurlijke basis verkregen gehydrateerd collageen, rijk aan eiwitten en aminozuren. Het is een bouwsteen voor gezonder haar en een meer levendige kleur.

Gezonder
Dankzij het ingrediënt Prospin, bestaande uit vitamine B3 en aminozuren, is uw haar altijd beschermd tegen extrinsieke verouderingsfactoren. Dit ingrediënt zorgt er voor dat het haar zijn kleur behoudt. Het bevordert de bloedcirculatie in de hoofdhuid en haarzakjes. Prospin verjongt het haar en zorgt dat de hoofdhuid beter het collageen opnemen. Het ziet er niet alleen gezonder uit, het is ook echt gezonder!

Verzachtend voor huid en haar
ELI Colour bevat ook olie van de duindoornbes. Deze bes is een van de rijkste bronnen van vitamine C  (zorgt voor maximale opname van collageen) en Omega-7 (onverzadigd vetzuur uit plantaardige oliën). Hierdoor wordt het haar beter beschermd tegen UV-licht en werkt deze haarverzorging verzachtend voor de huid. Haarcellen worden zo sneller hersteld.

De juiste geur blijft een herinnering
ELI Colour is de eerste kleurlijn die het gepatenteerde ingrediënt SinOdor bevat. Deze stof geeft deze haarspoeling een heerlijke geur en neutraliseert zo de ongewenste geur van haarverf. Hoe, dat blijft het geheim van de smid…

Terug naar Overzicht