Marijke Paradiek wint opnieuw prijs bij Coiffure Award

23 april – Tijdens een feestelijk gala in Studio 21 in Hilversum heeft Marijke Paradiek, eigenaresse van de Roermondse kapsalon Hair & Beauty MP,  de tweede prijs in de wacht gesleept bij de Coiffure Award 2018. De beste kappers van Nederland strijden jaarlijks om deze felbegeerde prijs. Marijke Paradiek is blij verrast met het winnen van deze tweede prijs en ziet het als een belangrijke waardering voor haar vernieuwende kijk op het kappersvak.

Het behalen van een nominatie is al een hele prestatie, om nog maar te zwijgen over het winnen van een prijs. Marijke Paradiek: “Tientallen kappers doen mee. Uit de vele inzendingen moet je eerst genomineerd worden om voor een award in aanmerking te komen. Ik heb al vele nominaties op mijn naam staan en heb ook vaker derde en tweede plaatsen behaald. In 2013 heb ik zelfs de eerste prijs in de wacht gesleept. Het is altijd bijzonder om met een mooie prijs naar huis te komen!” In de categorie Dames Zuid waren een tiental kappers uit Zeeland, Brabant en Limburg genomineerd. De eerste plaats was voor Golsa de Vries uit Helmond. Marijke Paradiek uit Roermond ging met de tweede prijs aan de haal en Indyra van Gastel uit Breda ontving de derde prijs.

Ieder jaar probeert Marijke Paradiek op basis van een thema tot een aantal opvallende ontwerpen te komen: “Mijn ingezonden coupes waren dit jaar geïnspireerd op wereldse invloeden, gericht op kleur en textuur”, vertelt Marijke trots. “Het waren gedurfde ontwerpen, maar wel prijswinnend! Schitterend. De prachtige visagie en fotografie dragen bij aan het totaalbeeld dat wordt neergezet. Dus mijn dank gaat ook uit naar de visagiste en fotograaf.” Marijke Paradiek probeert altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen te volgen. Dit ondernemende en gedurfde vinden klanten ook terug in haar kapsalon in Maasniel.

Beste kapper van Nederland
De 
Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche. Een onafhankelijke internationale jury beoordeelt de coupes op de juiste combinatie van kapsel, visagie en styling. De wedstrijd wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional in samenwerking met vakblad Coiffure.

Genomineerde foto’s
Fotografie : Jimmy Bollaerts
Visagie: Caroline Quirynen
Styling: Barbara Plateeuw
Assistent : Emy Meuleners

Terug naar overzicht