Nominatie Marijke Paradiek voor Coiffure Award

9 maart 2018 – Marijke Paradiek, eigenaresse van Roermondse kapsalon Hair & Beauty MP heeft een Coiffure Award nominatie in de wacht gesleept. In deze onafhankelijke haarmodewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde prijs. Het winnen van de Coiffure Award wordt gezien als de ultieme kappersprijs.

“Mijn coupes zijn geïnspireerd op wereldse invloeden, gericht op kleur en textuur”, vertelt Marijke trots. “Om genomineerd te worden voor deze award, moeten we de technieken tot in het extreme beheersen. Degelijk knip- en kleurwerk, gericht op de nieuwste trends en ontwikkelingen, dat is onze sterkte.” Zo ontwikkelde Marijke haar eigen haarkleurlijn die zorgt voor een optimale conditie en een nóg mooiere uitstraling van het haar.

Naast het reguliere knip- en kleurwerk, verzorgt Hair & Beauty MP ook haarwerken voor mensen die last hebben haarverlies. Volgens de nieuwste haartrends zet het team van Marijke Paradiek hen weer in de kracht van zichzelf. Marijke: “Juist omdat wij de techniek zo goed in de vingers hebben, hebben we onze haarwerkenafdeling nóg meer kunnen professionaliseren.”

Beste kapper van Nederland
Verleden jaar won Marijke Paradiek de tweede prijs in de categorie Consumer Award, de publieksprijs voor het best draagbare kapsel. Dit jaar behoort haar werk tot de beste inzendingen in de categorie Dames Zuid. In 2013 won zij in deze categorie de eerste prijs. De Coiffure Award is de meest prestigieuze onderscheiding in de kappersbranche.

Ook bij consumenten geniet de haarmodewedstrijd grote bekendheid. Topkappers uit heel Nederland nemen deel aan de wedstrijd en hun inzendingen zetten de trend voor het komende seizoen. Gezamenlijk creëren zij de meest toonaangevende modebeelden. Een onafhankelijke internationale jury beoordeelt de coupes op de juiste combinatie van kapsel, visagie en styling. De wedstrijd wordt georganiseerd door Schwarzkopf Professional in samenwerking met vakblad Coiffure. Op 22 april 2018 worden de winnaars bekendgemaakt.

 

Fotografie : Jimmy Bollaerts
Visagie: Caroline Quirynen
Styling: Barbara Plateeuw
Assistent : Emy Meuleners

Terug naar overzicht