Openhartig interview met Marijke Paradiek in Voilà

Op vrijdag 25 september 2020 verscheen het nieuwe magazine “Voilà”, speciaal voor de abonnees van De Limburger. In dit eerste nummer stond een openhartig interview van Marijke over haar keuze om een haarwerk te gaan dragen. Drie jaar geleden ontdekte Marijke dat ze een haarprobleem had. Dagelijks helpt ze anderen met het vinden van een passend haarwerk. Als haarwerkspecialist koos ze er ook zelf voor.

Wanneer een mooie bos haar niet meer vanzelfsprekend is

“Door een stressvolle periode werd ik elke ochtend wakker en voelde ik dat ik minder haar had. Het nog aanwezige haar werd ook steeds kwetsbaarder. Ik kwam als haarwerkspecialist snel tot de conclusie dat ik zelf beter een haarwerk kon gaan dragen.”

De keuze van het haarwerk
“Ik vond het belangrijk dat mijn eigen haren volledige rust kregen en heb toen de keuze gemaakt om een periode een pruik te gaan dragen. Mijn eigen haar en hoofdhuid kon ik op die manier gaan kuren met Genesis van Kerastase. De haarzakjes werden weer optimaal gestimuleerd en mijn haren werden minder breekbaar. Mijn keuze viel op een prachtig FOLLEA HAARWERK, een 100% Europees haarwerk. Het voelt heerlijk zacht en valt heel natuurlijk.”

De overgang naar een haarstukje
“Mijn eigen haren zijn wel goed hersteld maar missen nog steeds veel volume en kracht, waardoor de haren snel de mooie look verliezen. Ik draag nu een haarstukje van 100% onbehandeld Europees haar. Dit haar voelt als zijde op je hoofd en danst op je schouders.”

Het haarwerk op maat afwerken
“Het belangrijkste is dat de kleur en coupe goed op elkaar aansluiten. Ik heb heel veel highlights in het haarstukje aangebracht. Met mijn eigen 3-D kniptechniek heb ik er voor gezorgd dat het haarwerk geweldig op mijn eigen haren aansluit.”

Een geweldig gevoel van vrouw zijn is ontstaan
“Ik kan niet omschrijven wat het haarwerk met mij doet. Ik voel mij hierdoor zoveel mooier en vrouwelijker. Dit gun ik iedere vrouw.”

Voor iedereen
“Een haarwerk is er in heel veel soorten haren. Het is voor iedereen mogelijk om voor een passend haarwerk te kiezen als je met haarproblemen te maken krijgt. Mijn advies: zorg dat het haarwerk aansluit bij jouw persoonlijke wensen, zowel qua haarsoort als qua prijs.”

“Ik ben trots dat ik dit hier heb durven delen! Met mijn persoonlijke ervaringen sta ik graag klaar om jou ook verder te helpen.”

Terug naar overzicht