Oplossing op maat bij haarverlies

Uitval van haar? Het kan iedereen overkomen. Maar als het je overkomt, is een oplossing dichtbij. Haarwerken MP gaat samen met haar cliënten op zoek naar een oplossing op maat volgens de nieuwste haartrends.

Elk haarwerk wordt volgens de laatste haartrends op de persoonlijke smaak en voorkeur, vorm van het gezicht en teint van de cliënt gemaakt. Een haarwerk van Haarwerken MP voelt natuurlijk en comfortabel aan. Marijke: “Samen met jou gaan wij op zoek naar een oplossing op maat volgens de nieuwste haartrends. We willen jou weer in de kracht van jezelf zetten. Want jezelf zijn en blijven, dat is belangrijk!”

SEMH keurmerk
Bij Haarwerken MP is de cliënt in goede handen. Als leverancier van haarwerken is Haarwerken MP erkend door de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH). Door opleiding en jarenlange ervaring weet Haarwerken MP precies hoe te handelen. Vanaf het moment van het opnemen van de maatvoering tot de ‘finishing touch’.

Persoonlijke aandacht
De privacy van de cliënt staat voorop. Daarom is de haarwerkenafdeling gescheiden van de kapsalon en ingericht zodat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Aandacht en persoonlijke service door een vaste medewerker horen hierbij.

Vergoeding zorgverzekering
Haarwerken MP ontzorgt haar cliënten met de vergoeding van een haarwerk bij de zorgverzekeraar. Iedereen met een medische indicatie heeft sinds 1 januari 2017 recht op 419,50 euro basisvergoeding van de zorgverzekeraar.

Kijk voor meer informatie op www.hair-and-beauty-mp.nl/haarwerken of maak vrijblijvend een afspraak via 0475-329616.

Terug naar overzicht