Win ook met jouw stem!

Heb jij het winnende lot in handen? Marijke Paradiek is genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Award 2017. Stem op haar prachtige inzending en win een kleur- of beautybehandeling!

Door op foto 4 te stemmen, help je Marijke en haar team om deze felbegeerde prijs te winnen. Bovendien maak je dan kans op een nieuwe look bij MP Hair and Beauty:

  • 2x kleurbehandeling
  • 1x beautybehandeling
  • 1x driedelig Kerastase pakket (shampoo, conditioner, masker)
  • 1x driedelig Schwarzkopf pakket (shampoo, conditioner, masker)

Wordt Marijke ‘The Next Hair Icon’?

SMS CA [spatie] 4 naar 4004 (80ct. p.o.b.)
coiffureaward.nl/stemenwin

Stemmen kan tot en met maandag 1 mei 2017. Hoe maak je kans op de prijs? Stem via SMS, vraag in de salon naar het winnende lot en bewaar je stembevestiging goed. Op maandag 8 mei 2017 worden de winnaars bekendgemaakt.

Coiffure Award
Aan deze haarmodewedstrijd nemen dé topkappers van Nederland deel. Zij zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren gezamenlijk de meest toonaangevende modebeelden. De meer dan tweeduizend inzendingen voor de Coiffure Award worden door een onafhankelijke, internationale jury beoordeeld. Uit alle inzendingen is Marijke met nog 23 andere kappers genomineerd voor de publieksprijs van de Coiffure Award. De uitreiking van de Coiffure Award vindt plaats op zondag 7 mei 2017 in Hilversum.

 

Foto: Jimmy Bollaerts Visagie: Caroline Quirynen Styling: Astrid van Gool en Fauve de Kok
Terug naar overzicht