Tijdelijk gesloten m.u.v. afdeling haarwerken, lees dit bericht…..

Lieve klanten,

Helaas zijn wij genoodzaakt om onze salon te sluiten in verband met de corona maatregelingen m.u.v. de afdeling haarwerken. Heeft u vragen over haarwerken, producten of wilt u advies? Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag vanaf 11.00u tot 14.00u op ons telefoonnummer: 0475 329 616. Ook zijn wij te bereiken via WhatsApp: 06-10789862 van maandag tot en met vrijdag. U mag ons ook altijd mailen op info@hbmp.nl, dan nemen wij contact met u op! Op deze manier proberen wij u zo goed mogelijk te helpen.

Helaas mogen wij met de nieuwe richtlijnen niet meer in de salon verkopen. Wel komen wij het graag bij u aan huis brengen! Wilt u dus graag een op maat gemaakt verfpakket, uw favoriete shampoo of een mooi ingepakt kerstcadeau bij ons kopen? Stuur ons een WhatsApp bericht, privé bericht of bel naar onze salon! Wij bespreken met u wanneer wij deze kunnen bezorgen.

De afspraken die na 19 januari gepland staan, blijven in onze agenda staan. Wij wachten de persconferentie van 12 januari af voordat wij doorplannen. Zodra we weer open mogen bellen wij u, vanaf de lijst van bestaande afspraken.

De haarwerkbedrijven vallen gelukkig onder de medische contact beroepen en mogen dus wel open blijven. Haarwerkspecialisten mogen dus wel hun werkzaamheden uitvoeren, binnen de geldende voorwaarde van enkel klanten helpen met een medische indicatie en in achtneming van de richtlijnen van het RIVM. Met deze klanten zullen wij dus ook contact opnemen. Mocht u hier zelf vragen over hebben kunt u ons bereiken op ons WhatsApp nummer: 06-10789862 of mailen naar info@hbmp.nl .

Voor onze abonnements-klanten zal er geen incasso plaats vinden voor het gebruik van de maand januari. Uw betaling van december geldt dus ook in de maand januari.

Wij wensen jullie alle gezondheid toe en zien ernaar uit om jullie in 2021 weer terug te zien!

Lieve groetjes,
Team Hair and Beauty MP.

 

Terug naar overzicht